Polnjenje in servis avtoklime

Bodite pripravljeni na toplo pomlad in vroče poletje, ki nas že čakata! Da bo vožnja v toplih dneh prijetna, imamo za vas popolni servis avto klime, s katerim boste predčasno poskrbeli, da bo v vašem jeklenem konjičku dovolj plina za klimo in da boste pripravljeni na tople in vroče dni.

Avto klima deluje le, če zanjo primerno skrbite, če jo redno vzdržujete, polnite in pregledujete. In z rednim negovanjem lahko tudi podaljšate življenjsko dobo svoje avto klime. S servisom pa boste tudi prihranili denar, saj pravilno delovanje avto klime zniža porabo goriva in tudi obrabo klimatske naprave.

Poskrbite za klimatsko napravo v svojem jeklenem avtomobilu in se pripravite na sončne in vroče dni, ki nam že trkajo na vrata!

Polnjenje in dezinfekcija avtoklim

Pravilno vzdrževanje in reden servis klimatskih naprav v vašem vozilu bosta poskrbela za vaše dobro počutje in preprečila nepotrebne izredne stroške, ki nastanejo, če se avto klima zanemari. Dezinfekcija klimatskih naprav pa je pomembna tudi za vaše zdravje, saj so klimatske naprave gojišče raznih mikroorganizmov oziroma bakterij, ki se ob vklopu klimatske naprave razpršijo v notranjost vozila. Možnost nastanka bakterij bo manjša, če boste klimatsko napravo redno uporabljali. Tako tudi popravilo klime dlje časa ne bo potrebno.

Storitve

  • pregled / test avtoklime
  • polnjenje avtoklime
  • čiščenje zračnih kanalov

Cenik

Polnenje klimatske naprave (do 600g plina) 45,00€
Polnenje klimatske naprave (600g do 800g plina) 55,00€
Polnenje klimatske naprave (800g do 1000g plina) 65,00€